Reksundveien 81, 6533 Averøy

+47 982 24 296 post@pcproff1.no

PC reparasjoner

Vi i PCProff1 tar også på oss PC reparasjoner. Dette gjør vi til bedrifter, så vel som til private. Alle kan vi støte på problemer med våre PCer om de er store eller små. Derfor har vi unike tilbud for bedrifter og private.

Bedrifter:
I dag er bedrifter blitt avhengige av å ha PCer som virker, om det er internett, skrivere eller andre maskiner som styres av PCen. I tillegg vet vi at mye kommunikasjon i bedriftene, til deres kunder, leverandører og innad, går over e-post. Dermed oppstår problemene når det blir trøbbel med PCen. Vi vet også at flere bedrifter går over på nye serversystemer, skylagringer, domener og e-postklienter. Det er også blitt slik at virussprederne har blitt flinkere og det er vanskeligere å se om en e-post inneholder virus. Det er fort gjort å trykke på det vedlegget eller åpne den mailen som gir deg viruset og er det gjort er bedriften i en vanskelig situasjon. Mange dokumenter, andre filer og programmer kan bli infisert og ødelagt.

PCProff1 tar gladelig på oss problemene PCen(e) din bedrift støter på. Vi har god oversikt på programvare og har dette tilgjengelig. Flytting av serversystemer, skylagring også videre er noe vi også holder på med. I tillegg har vi en egen teknisk avdeling om problemene skulle vise seg å være av en annen grad, for eksempel gåent skjermkort, prosessorer som ikke lenger virker eller hardware feil. Vi har også mulighet for å kunne se over virusinfiserte PCer og reinstallere disse. Det er dessverre sånn at det ikke alltid er mulig å redde alle filer og dokumenter, men vi i PCProff1 gjør et forsøk og redder det vi kan.

Hvis din bedrift skulle ha problemer, så ikke nøl. Ring oss og få en prisantydning på hvor mye det vil koste å ordne dine problemer.

 

Private:
Har du fått et problem med program, kanskje trykket på en mail og fått virus? Vil ikke PCen ta imot lading lenger eller er strømpluggen ødelagt. Er modemet ditt gåent eller tatt av lynet er dette også noe vi i PCProff1 kan hjelpe med. Vi konfigurerer modemet og får deg på nett igjen.
Noen PC problemer kan vi løse hjemme hos deg, mens andre må PCen inn på vårt kontor og kanskje også inn på teknisk avdeling. Programvare, reinstallasjoner og backup ved virus gjøres på vårt kontor, men er det skjerm som har løsnet en kontakt på, ladeplugg som ikke sitter eller at PCen ikke tar lading må den på teknisk.

Vi i PCProff1 vil gi deg en prisantydning basert på problemet og vanskelighetsgraden det er på dette.