Reksundveien 81, 6533 Averøy

+47 982 24 296 post@pcproff1.no

Kameraovervåkning

Om du har en stor eller liten bedrift, driver fjøsdrift eller vil ha kontroll over produksjonsmaskiner, da kan vi i PCProff1 hjelpe deg. Når du kontakter oss vil vi forstå dine behov. Du har først en uforpliktende prat, vi kommer til din bedrift og ser på lokalene, området eller maskinene du vil overvåke og holde et øye med. Vi vil deretter gi deg et godt tilbud på en kamerapakke(sentral, kameraer).

PCProff1 har også egen lift som gjør at du slipper store utgifter med å leie lift den tiden monteringen tar(alt fra noen timer til et par dager, avhengig av bygning, antall kamera og plassering).

Når kameraene er montert har du en sentral du kan ta opp og styre kameraene med. Denne gir deg også mulighet til bevegelsessensor og linjesensor, noe som gjør at du har bedre kontroll på opptakene kameraene tar. Du får også tilgang til å se kameraene og opptakene på en app som du kan bruke på mobile enheter(mobil og nettbrett).

Våre kameraer styres av PoE(power over ethernet). Det vil si at du ikke får ekstra strømutgifter, fordi kameraene virker med nettverkskabel(internett). Så lenge du har internett vil du kunne ha mulighet for å få opp kamera.

Vi har et godt sortiment av kamera og kan garantere at vi har det kameraet du trenger. Om det er et stykke unna det du vil overvåke eller om det er nærme skal vi kunne gi deg den beste oppløsningen og krystallklare bilder. Vi har fornøyde kunder og garanterer at du vil bli superfornøyd med kamerapakken du kjøper.